Mai mult decât Web Design

soluții complete

În mediul online complex din zilele noastre, un site, un serviciu de tip cloud sau o aplicație pentru telefoane mobile înseamnă mult mai mult decât un design drăguț. Noi ne opcupăm de toate fazele de creație, începând cu  identitatea produsului sau a organizației și mesajul către consumator. Vom decide apoi care sunt obiectivele și vom elabora designul așa încât aceste obiective să fie atinse și chiar depășite. După aceea urmează implementarea și testele de usabilitate și performanță. Vă vom asista si în ceea ce privește optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO), marketing, siturile de socializare și chiar cu materialele complementare tipărite – de la flyere la broșuri și cataloage.

Web Design

Servicii de web design și ecommerce bazate pe platforme CMSPrincipala noastră arie de expertiză: de la pagini de prezentare la soluții de comerț electronic, creăm situri superbe, optimizate, moderne.

Grafică

Servicii de grafică, desiogn, logo-uriAveți nevoie de un logo sau de o ilustrație sau poate de un infografic? Lucrăm cu artiști de top pentru a vă transpune ideile în realitate.

Aplicații web și mobile

Dezvoltare de aplicații desktop și mobileDezvoltăm proiecte complexe, de la jocuri online și pentru mobile la soluții de tip CRM, aplicații online și eLearning. Iubim provocările.

Design pentru print

Servicii de design pentru printUn business are nevoie de mai mult decât de un site. Noi creăm și materiale pentru print, de la cărți de vizită și broșuri până la cataloage.

Modelare 3D

Servicii de modelare 3DCa parte a serviciilor de design, construim modele 3D pentru logo-uri, produse virtuale, animații 3D și multe altele.

Fotografie de produs

Sample product photographyOrice site sau broșură are nevoie și de fotografii profesionale. Realizăm și fotografie de produs sau arhitecturală, inclusiv editare și retușare.