Experiență

de 17 ani

Oferim soluții web și multimedia încă din 1997. Am văzut internetul evoluând, mode trecătoare și tot felul de cuvinte bombastice aruncate în stânga și în dreapta. Am rezistat și am avut succes rămânând fideli idealurilor noastre.

Noi nu vindem un ambalaj frumos dar gol. Scopul nostru e să dăm viață ideilor, să impulsionăm businessul dvs. și să oferim consumatorilor o experiență plăcută. Pentru asta, folosim toate tehnologiile pe care le avem la dispoziție; NET/MSSQL sau PHP/MySQL, Flash/AIR sau HTML5 – sunt unelte puse în slujba dvs. Cel mai important e că punem suflet în munca noastră pentru a livra un produs cu o fundație solidă și un finisaj de excepție.

Clienții prestigioși pentru care am lucrat – cum ar fi Nokia sau Opel – stau mărturie capacității noastre de a depăși așteptările.

Ingredientul

secret

Liviu R. Niculescu

Liviu R. Niculescu

CEO

Liviu se ocupă nu doar de managementu Media Division ci se implică activ în dezvoltarea proiectelor, atât în faza de proiectare, cât și în testare și în elaborarea strategiilor de marketing.

Armand Niculescu

Armand Niculescu

Senior Project Manager

Armand e în egală măsură designer și dezvoltator. Experiența vastă în îl face extrem de productiv iar la proiectele medii și mari își asumă rolul de leader și de interfață între client și restul echipei.

Când un proiect necesită anumite talente speciale, apelăm la câțiva artiști extraordinari – pictori, muzicieni și animatori 3D. De-a lungul timpului am format legături strânse cu astfel de oameni care preferă să rămână independenți și să lucreze ocazional decât să devină angajați. Îi înțelegem și îi respectăm.